Sneller Spaans leren met de 8-uur privé-cursus bij jou nu ook in het Gooi.

Hét taalinstituut voor privélessen Native tutor aan huis

100% flexibel, 100% praktisch

Voor wie is de cursus?

divisor

Een leuke Spaanstalige jongen of Spaanstalig meisje ontmoet? Of moet je nu écht slagen voor dat ene examen? Nieuwe baan in een Spaanstalig land? Of misschien binnenkort op reis door Zuid-Amerika?

Met andere woorden: Je moet snel Spaans leren. Maar… je hebt onregelmatige werktijden en je wilt natuurlijk niet de helft van de lessen missen. Of misschien gaat een groep cursus te langzaam, waardoor je alleen maar gefrustreerd raakt, en een privé cursus is veel te duur. 

Bovendien wil je direct beginnen maar de volgende cursus begint pas over anderhalve maand…  Of het kan ook dat je na een lange dag werken geen meer zin hebt om weer naar buiten te gaan (en hoogstwaarschijnlijk weer nat worden…). Je bent al een tijdje met apps op je mobiel bezig maar het schiet niet op! Je wilt niet alleen woordjes leren, maar in het Spaans met iemand te kunnen praten.

Ok, dan heb ik een oplossing voor je...

divisor

Leer veel sneller Spaans spreken dan bij een traditionele groepscursus.

Geen vertragingen tijdens de cursus. Alle aandacht gericht op jou.

Nooit meer een les missen vanwege je werk, ziekte, moeheid, sociale verplichtingen…

Leer doelgericht en precies wat jíj nodig hebt. Geen overbodige lessen.

Regen? Wind? Sneeuw? Geen zorgen, je hoeft je huis niet te verlaten!

Je hoeft niet te wachten tot het begin van de volgende cursus. Je kan direct beginnen.

De oplossing? De privé cursus van Spaans Leren Amsterdam!

divisor

100% flexibel

Je kan je lessen thuis/op kantoor doen, en ook wekelijks nieuwe afspraken maken (’s ochtends, ‘s middags en ’s avonds), en afhankelijk van je pakket tot 24 uur van tevoren de les zonder kosten verzetten of annuleren. Ideaal als je een drukke baan of onregelmatige werktijden hebt!

Sneller

Bij de 8-uur cursus draait het allemaal om de basiselementen van de taal, die zijn namelijk het belangrijkste, zodat je al heel snel in staat bent om vloeiend te communiceren in dagelijkse situaties.

Vol filmpjes!

Bij de aankoop van een cursus krijg je toegang tot het Spaans Leren Amsterdam online platform. Daar vind je alles terug wat we tijdens de lessen leren. Elke les heeft een kort filmpje met duidelijke uitleg en een toets, zodat je na de les direct door kan gaan met leren.

Gratis proefles

Om 100% zeker te weten dat deze cursus ideaal voor jou is, kom ik naar jou toe voor een proefles (ja, zonder kosten). Tijdens de 1-uur durende proefles kan je me alles over de cursus vragen en meer vertellen over jou en jouw specifieke doelen met de taal. Dan kan ik ook jouw huidige niveau beter beoordelen en samen met jou een plan maken om je doelen te bereiken.

Jouw docent

divisor

Pilar Anguita

¡Hola! Ik ben Pilar Anguita Banegas! Ik ben geboren en opgegroeid in Spanje en woon in Nederland sinds 1992. 

Sinds 2008 geef ik Spaanse les aan basisscholen, middelbare scholen, volwassenen en daarnaast geef ik ook bijles. 

Ik verheug mij op om je te ontmoeten en mijn enthousiasme met je te delen, zodat je net zoveel van de Spaanse taal en cultuur zal gaan houden als ik!

Onze klanten

divisor

Studenten zeggen...​

divisor

“Door hun enthousiasme, duidelijke website en flexibiliteit heb ik voor de lessen van Spaans leren Amsterdam gekozen. Ze hebben mij geholpen om mijn Spaanse niveau weer op pijl te krijgen. Dit doen ze door leuke, interactieve en bovenal gezellige lessen te geven waar ook genoeg tijd is om te lachen”

Koen van den Heuvel

Export manager Henkelman Vacuum Systems

“Het is een verademing om buiten de standaard saaie boekenvoorbeelden te treden en de taal te leren binnen jouw relevante context. Toffe lessen. Hulde”

Bryan Wolters

Personal trainer, Vondelgym

“Ik vraag me af waarom ik ooit lessen heb genomen bij een taalinstituut, dit is zoveel beter en prettiger: niet een vast lesschema waarin de docent te langzaam of te snel gaat, maar aangepast aan mijn wensen en leertempo. Kortom: het bevalt heel goed”

Merel Remkes

Freelance schrijfter, Merel Media

Wiesje Nuiver

Violiste, Nederlands Philharmonisch Orkest

“De lessen zijn voor mij ideaal, omdat ik onregelmatig werk. De lessen kunnen zowel in de ochtend middag en avond werden gepland en tot een dag van tevoren kosteloos afgezegd of verzet worden.. zo hoef ik nooit een les te missen! (wat bij groepslessen vroeger helaas wel vaak gebeurde). Op het platform is alles te vinden over de Spaanse grammatica, inclusief oefeningen en filmpjes, erg handig. En als ik nog meer oefeningen of info nodig heb, hebben ze altijd nog aanvullende documenten, tips, adviezen! Heel blij mee”

Veelgestelde vragen

divisor

De leermethode is gebaseerd op het Relevantie principe, waarbij de centrale elementen van een taal geleerd worden om in verschillende contexten (of situaties) te gebruiken. Dat doe je met de oefeningen en opdrachten in het platform maar vooral in de gesprekken tijdens de 1-op-1 sessies. Want de cursus is ontworpen om te leren praten. Met andere woorden, de cursus richt zich op een kleine deel van de taal zodat je snel in staat bent om te communiceren in dagelijkse situaties.

Na de beginnerscursus zal je in staat zijn om simpele zinnen te begrijpen en zelf te formuleren, met het doel een gesprek met succes te voeren in alledaagse situaties, zoals in winkels, restaurants en in het openbaar vervoer. Het niveau staat gelijk aan een A2 niveau.

Elke sessie duurt 60 minuten en is erg intensief. Het is bewezen dat mensen gemiddeld na 1 uur intensieve focus hun aandacht beginnen te verliezen. Na jaren van les geven heb ik ook gemerkt dat 60 minuten inderdaad de ideale duur van een 1-op-1 les is.

Dat kan. De enige voorwaarde is dat beide studenten hetzelfde niveau hebben. Bovendien is er een korting van 50% voor elke tweede student. Elke student krijgt zijn/haar eigen account op het platform.

Prijs

divisor

DE 8-UUR CURSUS:

Basico

(50% korting op de tweede student)
340
 • Acht 1-op-1 lessen bij jou (thuis/op kantoor)
 • Complete toegang tot online platform
 • 4 maanden om je lessen te gebruiken
 • Kosteloos afzeggen/verzetten tot 120 uur voor de les

Flexible

(50% korting op de tweede student)
375
 • Acht 1-op-1 lessen bij jou (thuis/op kantoor)
 • Complete toegang tot online platform
 • 6 maanden om je lessen te gebruiken
 • Kosteloos afzeggen/verzetten tot 72 uur voor de les

Super Flexible

(50% korting op de tweede student!)
395
 • Acht 1-op-1 lessen bij jou (thuis/op kantoor)
 • Complete toegang tot online platform
 • 8 maanden om je lessen te gebruiken
 • Kosteloos afzeggen/verzetten tot 24 uur voor de les
Nog 18 proeflessen beschikbaar in augustus
Proeflessen augustus