Andere studenten zeggen...

“Ik heb veel profijt gehad van de lessen van Gustavo! De lessen zijn goed opgebouwd en Gustavo kan alle taalregels heel goed onderbouwen en uitleggen, met eventuele ezelsbruggeltjes om ze beter te onthouden. De persoonlijke, 1-op-1 benadering zorgt voor een hele productieve les. Ik heb dit als veel effectiever ervaren dan groepslessen die ik elders heb gevolgd. Naast de standaardlessen biedt hij goede online tools en Youtube video’s om je kennis bij te spijkeren – erg handig! Bovendien heeft Gustavo een hele leuke energie, met ruimte voor humor, waardoor de lessen nooit saai zijn en ik, als leerling, extra gemotiveerd raakte. Tot slot is het een pré dat hij heel flexibel is qua lestijden en locatie. Realmente recomendado!” 

Darla Van Hoorn

 

“Om weggezakte kennis en gebruik van Spaans weer op peil te brengen voor komende reizen naar spaanstalige landen zocht ik na enige vergelijkingen op internet liever een persoonlijke benadering met maatwerk dan confectie in een schools systeem. Zo kwam ik bij Gustavo uit. De positieve beoordelingen van eerdere gebruikers blijken volstrekt te kloppen. Gustavo houdt goed rekening met wat je wel en niet (meer) weet, merkt goed op wat bij je past en motiveert je met nuttige oefeningen, links, liedjes en films. Bovendien is hij van meerdere soorten Spaans op de hoogte, zoals de Europese en Zuidamerikaanse varianten. En aardig en flexibel, muy agradable!” 

Bert van Raalte

 

“Spaanse les van Gustavo is echt een aanrader! De lessen zijn leerzaam, de grammatica wordt duidelijk uitgelegd en zo nodig herhaald en er worden veel mogelijkheden gegeven waardoor thuis kan worden geoefend. Gustavo is bovendien zeer flexibel qua tijden en dagen, reageert altijd direct op mails, en de lessen kunnen worden ingericht met eigen aandachtspunten.” 

Evelyn Bell

 

“Voorafgaand aan onze reis naar Argentinie wilde we, veel te kort van te voren, toch enigzins beslagen ten ijs komen. Gus heeft ons hierbij enorm geholpen en in enkele lessen de beginselen van het Spaans uitgelegd. Gus is slim, inspirerend, flexibel en vrolijk; kortom een perfecte leraar..” 

Ewian Vos

 

“Hij heeft elke les goed in modules gemaakt en begint de les met een kleine samenvatting van wat er tot dat moment is besproken. Maar dan wil hij het wel uit jouw mond horen.
Hij probeert je de foutieve zinnen zelf te laten corrigeren met eventueel een hint. Je hebt bij hem niet t gevoel of je echt in een les zit omdat de sfeer zo relaxt is.” 

Nick de Ruijter

 

“Gustavo is een goede leraar, vrolijk en vooral altijd geduldig en flexibel in dagen/tijden. Vraagt naar de reden waarom je spaans wilt leren en speelt daar goed op in. Aanrader!” 

Kirsten Duijn

 

“Sinds 3 maanden heb ik Spaanse les van Gustavo en ik ben zeer tevreden. Thuis les op zelf te kiezen tijden is erg gemakkelijk. Doordat het privé-les is en Gustavo zeer flexibel is, is het mogelijk om op eigen tempo te leren, onderwerpen en aandachtspunten kunnen makkelijk worden ingepland. Over 5 maanden ga ik naar Argentinië, ik denk dat me daar tegen die tijd behoorlijk goed kan redden. Al met al zeer tevreden!” 

Bas-Jeroen van Kelckhoven

 

“Ik heb nu een aantal maanden les van Gustavo en ik heb al heel veel geleerd. Hij geeft les op een hele duidelijke manier.Gustavo neemt ruim de tijd voor de les, legt op duidelijke en geduldige wijze grammatica en idioom uit. Tijdens de lessen worden filmpjes/muziek gebruikt om de les nog leuker te maken.
Dit alles  met een grote dosis vrolijkheid en humor  Zeker een Aanrader!!!” 

Yamna Achefay

 

“Gustavo is een enthousiaste en kundige Spaanse leraar die een aantal handige tips, trics en links weet toe te voegen aan het lesgeven en daardoor de manier van lesgeven oprekt naar een prettiger niveau dan de meer traditionele taalstudies.” 

Ron van der Spek

 

“Sinds een klein halfjaar heb ik bijlessen bij Gustavo en hij is zeker aan iedereen aan te raden! Hij kijkt op het laatste moment geschreven teksten voor me na, helpt me met mondelinge toetsen. Het grootste voordeel is dat ik met vraagstukken bij hem kom die hij in één les volledig heeft uitgelegd, terwijl voor mij sommige onderwerpen na 2 weken op school nog steeds niet duidelijk zijn. Hij heeft het vermogen om kort en krachtig grammatica uit te leggen en het ook wat leuker te maken. Gustavo maakt elke keer zijn eigen lessen met elke keer een ander onderwerp, zodat het nooit een saaie les is. Tot slot is hij altijd flexibel met afspreken (ik ben zelf nogal van het lastminute-bellen) en hij zorgt er altijd voor dat het mogelijk is. Ik heb er tot nu toe superveel aan gehad!!” 

Sarah van Drongelen

 

“Door zijn vele positieve referenties kregen wij direct een goed gevoel bij hem en na het eerste contact en gratis proef les is dit gevoel alleen maar verder bevestigd. Gustavo geeft les op de manier die bij ons past; informeel, laagdrempelig, persoonlijk en toegespits op de onderwerpen waar wij aandacht aan willen besteden. Hij heeft les door middel van zijn eigen lesmateriaal , websites, filmpjes/muziek en het is fijn met hem te kunnen oefenen in het uitspreken en creeeren van woorden en zinnen. Hij komt aan huis en is flexibel met het inplannen van afspraken, kortom wij zijn erg tevreden met Gustavo en zouden hem aan iedereen kunnen aanbevelen!” 

Remco Hergaarden

 

“Al een tijdje krijg ik les van Gustavo. Het bevalt nog steeds erg goed! Hij is erg flexibel met dagen en tijden, maar ook met de lesstof. Aangezien ik privéles krijg, kan ik zelf aangeven wat ik wil behandelen. Daarnaast heeft hij ook altijd alles voorbereid. De lessen zijn nooit saai of eenzijdig, ze worden namelijk afgestemd op je interesses. Kortom, ik ben erg tevreden en zal zeker nog doorgaan met de lessen!” 

Marianne Hin

 

“Ik nam contact op met Gustavo omdat ik op een grote reis naar zuid-Amerika zou gaan. Ik had alleen maar zes weken voordat ik wegging dus het was geen kleine uitdaging wat ik aan hem bood.
Maar Gustavo maakte voor mij een soort van aangepaste “intensieve cursus” en in die zes weken heb ik echt zoveel geleerd dat ik nu in zuid-amerika zit, zonder te veel problemen. Hij is een goede en enthusiaste leraar en hij voorbereidde elke les specifiek voor mij. Dat maakte het wat meer productief dan een grote klas met 15 andere cursisten. Maar hij houdt zijn prijs nog laag, wat belangerijk was voor mij.
Dus, ik vond de lessen met Gustavo relevant, efficiënt en vooral leuk want het is duidelijk dat hij het leuk vindt om jij te leren. Ik zou hem sterk aanbevelen voor iedereen die het spaans wil leren!” 

Filippa Wittenberg

 

“I am an English-native living in Amsterdam, learning Spanish with Gustavo. I would thoroughly recommend him. I am very happy with the way the lessons progress, Gustavo adapts his teaching speed to suit your own particular level of learning. The material he uses and the variety of the material makes the lessons both interesting and enjoyable. Muchas Gracias!” 

Adam Freer-Ash

 

“Ik kan iedereen aanraden Spaanse lessen te nemen bij Gustavo. Wij hebben pas een les of 5/6 gehad, maar hij maakt de taal met zijn eigen gemaakte stof erg makkelijk en vooral ook erg gericht op jouw leerdoel. Wij willen vooral op reis ons wegwijs maken en een gesprek met een local kunnen aanknopen. Gustavo past daarop zijn stof aan, waardoor je geen enkele onnodige les hebt. Hij is ook nog eens zeer flexibel, komt bij jou thuis en niet duur!” 

Jasper Wetemans

 

“Ik heb gekozen om les te nemen bij Gustavo omdat er zoveel positieve reacties bij zijn lessen stonden. Ik kan me hier helemaal bij aansluiten. Gustavo’s lessen zijn helemaal van deze tijd. Geen lesboeken maar met gebruik van eigen lesmateriaal en van hele handige websites maakt hij het leren van de taal heel dynamisch. Een echte aanrader.” 

Joanne Alting

 

“Gustavo is erg flexibel en geduldig! Zijn enthousiasme en wetenswaardigheden werken stimulerend. HIj geeft op een onderhoudende en leuke manier les!
Je kunt eigenlijk zelf met hem samen de lessen inhoud geven, een aanrader!” 

Edel Verzijl