Sneller spaans leren met een privé-cursus bij jou, nu ook in Amstelveen!

Hét taalinstituut voor privélessen
Native tutor aan huis

100% flexibel, 100% praktisch

Voor wie is de cursus?

Een leuke Spaanstalige jongen of Spaanstalig meisje ontmoet? Of moet je nu écht slagen voor dat ene examen?  Nieuwe baan in een Spaanstalig land? Of misschien binnenkort op reis door Zuid-Amerika? Met andere woorden: Je moet snel Spaans leren. Maar… 

je hebt onregelmatige werktijden en je wilt natuurlijk niet de helft van de lessen missen. Of misschien gaat een groep cursus te langzaam, waardoor je alleen maar gefrustreerd raakt, en een privé cursus is veel te duur. Bovendien wil je direct beginnen maar de volgende cursus begint pas over anderhalve maand…  Of het kan ook dat je na een lange dag werken geen meer zin hebt om weer naar buiten te gaan (en hoogstwaarschijnlijk weer nat worden…). Je bent al een tijdje met apps op je mobiel bezig maar het schiet niet op! Je wilt niet alleen woordjes leren, maar in het Spaans met iemand te kunnen praten. Ok, dan heb ik een oplossing voor je…

De oplossing? De privé cursus van Spaans Leren Amsterdam!

100% flexibel

De 8-uur cursus geeft je totale flexibiliteit. Je kan je lessen thuis/op kantoor doen, en ook wekelijks nieuwe afspraken maken ('s ochtends, 's middags en 's avonds), en tot 24 uur van tevoren de les zonder kosten verzetten of annuleren. Ideaal als je een drukke baan of onregelmatige werktijden hebt!

Sneller

Bij de 8-uur cursus draait het allemaal om de basiselementen van de taal, die zijn namelijk het belangrijkste, zodat je al heel snel in staat bent om vloeiend te communiceren in dagelijkse situaties. En omdat alle aandacht op jou is gericht, is elke les super efficiënt.

Vol filmpjes!

Bij de aankoop van een cursus krijg je toegang tot het Spaans Leren Amsterdam online platform. Daar vind je alles terug wat we tijdens de lessen leren. Elke les heeft een kort filmpje met duidelijke uitleg en een toets, zodat je na de les direct door kan gaan met leren. Kan je niet wachten om te beginnen? Kijk alvast naar een filmpje uit de cursus met tips over de uitspraak!

Play Video

Gratis proefles

Om 100% zeker te weten dat deze cursus ideaal voor jou is, kom ik naar jou toe voor een proefles (ja, zonder kosten). Tijdens de 1-uur durende proefles kan je me alles over de cursus vragen en meer vertellen over jou en jouw specifieke doelen met de taal. Dan kan ik ook jouw huidige niveau beter beoordelen en samen met jou een plan maken om je doelen te bereiken.

Over ons

Gus Shifman

Ik ben in Buenos Aires geboren en opgegroeid. In de afgelopen tien jaar heb ik in Canada, Nieuw Zeeland en Nederland gewoond en Spaanse les gegeven. Ik heb ook veel door Zuid-Amerika gereisd. Les geven is voor mij niet alleen taal regeltjes aan studenten leren maar ook met mijn studenten van de lessen genieten! 

>Lees meer over mij

 

Guido Grimann

Ik ben geboren en opgegroeid in Buenos Aires, Argentinië. Ik heb Hebreeuws, Latijn, Frans en Engels gestudeerd en ik ben gecertificeerd (literaire) Engels-Spaanse vertaler. Ik heb de afgelopen tien jaar in Spanje, Nieuw Zeeland en Australië gewoond, en heb veel gereisd in Zuid-Amerika. Dus ik praat graag met je over verschillende reisbestemmingen en deel graag tips over de meest bijzondere plekken in Zuid-Amerika.

Onze klanten

Studenten zeggen...

“Door hun enthousiasme, duidelijke website en flexibiliteit heb ik voor de lessen van Spaans leren Amsterdam gekozen. Ze hebben mij geholpen om mijn Spaanse niveau weer op pijl te krijgen. Dit doen ze door leuke, interactieve en bovenal gezellige lessen te geven waar ook genoeg tijd is om te lachen.

Koen van den Heuvel

Export manager Henkelman Vacuum Systems

Het is een verademing om buiten de standaard saaie boekenvoorbeelden te treden en de taal te leren binnen jouw relevante context. Toffe lessen. Hulde.

Bryan Wolters

Personal trainer, Vondelgym

Ik vraag me af waarom ik ooit lessen heb genomen bij een taalinstituut, dit is zoveel beter en prettiger: niet een vast lesschema waarin de docent te langzaam of te snel gaat, maar aangepast aan mijn wensen en leertempo. Kortom: het bevalt heel goed

Merel Remkes

Freelance schrijfter, merel Media

De lessen zijn voor mij ideaal, omdat ik onregelmatig werk. De lessen kunnen zowel in de ochtend middag en avond werden gepland en tot een dag van tevoren kosteloos afgezegd of verzet worden.. zo hoef ik nooit een les te missen! (wat bij groepslessen vroeger helaas wel vaak gebeurde). Op het platform is alles te vinden over de Spaanse grammatica, inclusief oefeningen en filmpjes, erg handig. En als ik nog meer oefeningen of info nodig heb, hebben ze altijd nog aanvullende documenten, tips, adviezen! Heel blij mee

Wiesje Nuiver

Violiste

Lees hier meer beoordelingen van studenten!

Veelgestelde vragen

De leermethode is gebaseerd op het Relevantie principe, waarbij de centrale elementen van een taal geleerd worden om in verschillende contexten (of situaties) te gebruiken. Dat doe je met de oefeningen en opdrachten in het platform maar vooral in de gesprekken tijdens de 1-op-1 sessies. Want de cursus is ontworpen om te leren praten. Met andere woorden, de cursus richt zich op een kleine deel van de taal zodat je snel in staat bent om te communiceren in dagelijkse situaties.

Na de beginnerscursus zal je in staat zijn om simpele zinnen te begrijpen en zelf te formuleren, met het doel een gesprek met succes te voeren in alledaagse situaties, zoals in winkels, restaurants en in het openbaar vervoer. Het niveau staat gelijk aan een A2 niveau.

Elke sessie duurt 60 minuten en is erg intensief. Het is bewezen dat mensen gemiddeld na 1 uur intensieve focus hun aandacht beginnen te verliezen. Na jaren van les geven heb ik ook gemerkt dat 60 minuten inderdaad de ideale duur van een 1-op-1 les is.

Dat kan. De enige voorwaarde is dat beide studenten hetzelfde niveau hebben. Bovendien is er een korting van 50% voor elke tweede student. Elke student krijgt zijn/haar eigen account op het platform.

Prijs

De 8-uur cursus

Basico

(50% korting op tweede student)
340
 • Acht 1-op-1 lessen bij jou (thuis/op kantoor)
 • Complete toegang tot online platform
 • 4 maanden om je lessen te gebruiken
 • Kosteloos afzeggen/verzetten tot 120 uur voor de les

Flexible

(50% korting op tweede student)
375
 • Acht 1-op-1 lessen bij jou (thuis/op kantoor)
 • Complete toegang tot online platform
 • 6 maanden om je lessen te gebruiken
 • Kosteloos afzeggen/verzetten tot 72 uur voor de les

Super Flexible

(50% korting op tweede student!)
395
 • Acht 1-op-1 lessen bij jou (thuis/op kantoor)
 • Complete toegang tot online platform
 • 8 maanden om je lessen te gebruiken
 • Kosteloos afzeggen/verzetten tot 24 uur voor de les
Nog 22 proeflessen beschikbaar in februari
Proeflessen februari